25. výročí DCHB

Vystupující bystřického Funny Festu obohatili přítomné nejen svým zpěvem

Funny Festy pro letošní rok skončily. Posledním benefičním koncertem, který se uskutečnil 26. října 2017 v Bystřici nad Pernštejnem, se tak uzavřela benefiční „šňůra“ multižánrových aktivit, které pořádala nízkoprahová zařízení pro děti a mládež, spadající pod Oblastní charitu Žďár nad Sázavou.

A jaké jsou dojmy z benefičního programu?

Při koncertu, který se uskutečnil v Domě kultury, se největší oblibě těšil hudebník s názvem „Pokáč“, který přítomné pobavil svoji obohacující hudbou a humorem. Dobrou náladu předali i další účinkující. Hudební skupina „POW“ z Nového Města na Moravě opět ukázala, jak velikou vášní může hudba být. Členky hudebního uskupení Amater ze Žďáru nad Sázavou přítomným vysvětlily, že sny se mohou plnit a nervozita nic neznamená v porovnání s tím ukázat, co v nás dřímá. Skupina „Vzhůru a níž“ dokázala, že se nebojí vyjít z komfortní zóny a pracovat na svých snech, i když každý člen má mnoho jiných povinností. Zapomenout nelze ani na vystoupení slečen z „Dance Style v Bystřici nad Pernštejnem“, které jsou důkazem toho, že když se na něčem vytrvale pracuje, výsledky se dostaví.

„Velký zájem měli účastníci i o alkoholové a marihuanové brýle, které navozují stav po užití návykových látek.  Většina těch, kteří brýle vyzkoušeli, přiznali, že by nikdy nechtěli tento stav prožít naostro. Turnaj ve stolním fotbálku přinesl opět vítěze. Děkujeme, že jste u toho byli s námi. Akci navštívilo zhruba 120 účastníků,“ vzkazuje veřejnosti Bc. Renata Hanychová, vedoucí Nadosahu.

Tým NZDM Nadosah, Bystřice nad Pernštejnem

Účinkující:

Dance Style - Bystřice
ZUŠ Jana Štursy Nové Město na Moravě - kapele POW
AMaTer
Pokáč
Vzhůru a níž

Doprovodný program:

Úsměváčci z.s

Technická, finanční a materiální podpora:

Město Bystřice nad Pernštejnem
Kulturní dům Bystřice nad Pernštejnem