25. výročí DCHB

Dobré odpoledne s Davidem Filipem

Pondělní (1.12.) Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Region a Dášou Kubíkovou můžete prožít současně i s naším pracovníkem - lektorem primární prevence Davidem Filipem.

Tentokrát na zajímavé téma - Užívání energetických nápojů dětmi a mladistvými
Pondělí 1.12. ve 14.00 Český rozhlas Region

Žďárská Charita na Dětském dni

Žďárská Charita se zúčastnila společného Dne dětí na zimním stadioně. Děti si mohly zasoutěžit, vyrobit motýlka z barevného papíru, zkrášlit škrabošku nebo si jen tak vybarvit obrázek. Za splnění úkolů dostaly u pracovnic razítko, papírovou Kopretinu či červený balónek.

Rozhovor s ředitelkou Janou Zelenou v EXITU 162

Tříkrálová sbírka v Křesťanském magazínu

Dívejte se v neděli 12. ledna v 15:10 hod. na Křesťanský magazín na ČT 2. Poznáte tříkrálové koledníky ze Zábrdovic a jeden z podpořených projektů - Chráněné bydlení sv. Anežky pro seniory.

Funny Fest No. 5 -27.9.2013 v Bystřici nad Pernštejnem

NADOSAH – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež zve všechny mladé, starší
i nejstarší na pátý ročník prezentační akce pro širokou veřejnost s názvem Funny fest. Sociální pracovníci Nadosahu představí služby, které zařízení nabízí, a jako zpestření programu vystoupí některé místní hudební skupiny. Již tradičně bude připravena soutěž ve stolním fotbálku. Po celý čas budou přítomni pracovníci, kteří rádi zodpoví Vaše dotazy. Těšíme se na setkání s Vámi v pátek 27. září od 17 do 21 hodin v sále místního Kulturního domu.

Mrazíkovo poděkování

V neděli 15. září 2013 zaplnilo žďárskou Sokolovnu na 200 diváků. Žďárská Charita zde ve spolupráci s mladými ochotníky z Radostína pod vedením paní Lenky Pospíchalové, pečovatelky z Charitní pečovatelské služby, uspořádala ke svému 20. výročí založení narozeninové divadlo s názvem Mrazík. Dobrovolné vstupné, které v závěru akce činilo 5 136 Kč, bylo věnováno na potřeby Osobní asistence, které v současné době chybí finance na provoz.
Děkujeme všem, kteří se při této akci jakkoliv zapojili, ať už svým hereckým výkonem nebo finančním darem!

Doteky víry na Radiožurnálu s Dianou Kosinovou

Rozhovor s tiskovou mluvčí Diecézní charity Brno Dianou Tuyet Lan Kosinovou v pořadu Doteky víry na Radiožurnálu o kariéře, životní cestě nebo studiu filozofie a estetiky.

Den otevřených dveří denního stacionáře Nesa a Osobní asistence

Čtvrtek 26.9. 2013

Čechova 1660/30, Velké Meziříčí

Den otevřených dveří nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Ponorka

Čtvrtek 26.9.2013
Nádražní 44, Žďár nad Sázavou

Slavíme dvacet, slavte s námi!

Srdečně zveme na divadelní představení Mrazík u příležitosti 20. narozenin žďárské Charity.

Neděle 15. září 2013 v 15.00 hodin
Sokolovna, Doležalovo nám., Žďár nad Sázavou