Žďárská Charita uklízela Vysočinu

I v letošním roce se uživatelé a pracovníci žďárské Charity opět zapojili do projektu Kraje Vysočina s názvem „Čistá Vysočina“. Ve Žďáře nad Sázavou se do úklidu zapojil Klub v 9 – centrum služeb pro podporu duševního zdraví, a to v blízkosti sídla zařízení, a nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Ponorka.

Prodejní výstava Klubu v 9 : Skřivánka je slyšet hlas...

Přijměte naše pozvání na tradiční předvelikonoční výstavu výrobků uživatelů Klubu v 9 s názvem Skřivánka je slyšet hlas, nastal krásný jarní čas.
Zastavte se a udělejte radost sobě i svým blízkým nákupem jarních a velikonočních výrobků našich klientů.

19. 3. - 31. 3. 2018, Knihovna M. J. Sychry ve Žďáře nad Sázavou, dospělé oddělení

Žďárská Charita zkvalitnila své služby díky finanční podpoře Tříkrálové sbírky

Výtěžek letošní Tříkrálové sbírky pomohl během roku již v mnoha projektech žďárské Charity. Mezi nejdůležitější kroky podpory patří zkvalitnění terénních služeb Oblastní charity Žďár nad Sázavou, a to nákupem automobilů pro efektivnější dostupnost Charitní ošetřovatelské služby, Charitní pečovatelské služby, Osobní asistence a Domácí hospicové péče.

Zhruba pět set návštěvníků prošlo otevřenými dveřmi žďárské Charity

U příležitosti svátku sv. Vincence z Pauly, který je zakladatelem charitního díla, pořádá Oblastní charita Žďár nad Sázavou každoročně akce určené veřejnosti. Pro tento rok se rozhodla společně otevřít dveře všech patnácti zařízení a jejich poboček. Stalo se tak v Den Charity v pondělí 25. září 2017 ve Žďáře nad Sázavou, v Bystřici nad Pernštejnem, Velkém Meziříčí, Radostíně nad Oslavou a Radešínské Svratce.  Místa, kde sídlí zařízení žďárské Charity, navštívilo zhruba 500 osob.

Den Charity 2017

V pondělí 25. září 2017 slavíme DEN CHARITY po celém okrese Žďár nad Sázavou.
Otevíráme naše dveře! Slavte společně s námi!

Klub v 9 vystavuje ve žďárské Knihovně

Od pondělí 3. dubna do pátku 15. dubna 2017 vystavují uživatelé Klubu v 9 své výrobky na dospělém oddělení žďárské Knihovny. Zastavte se a nakupte si něco jarního pro radost.

Klub v 9 a Rosa společně vystavují výrobky  v bystřickém Městském muzeu

Po celý měsíc březen probíhá v Městském muzeu v Bystřici nad Pernštejnem výstava výrobků uživatelů s názvem Svět očima klientů. Návštěvníci mohou shlédnout výrobky z dílny Klubu v 9 a denního stacionáře Rosa.

Svět očima klientů

Výstava výrobků uživatelů Klubu v 9 - centra služeb pro podporu duševního zdraví a denního stacionáře Rosa ve spolupráci s Městským muzeem Bystřice nad Pernštejnem.
1.–31. března 2017
Městské muzeum, Bystřice n. Pern.

Prodejní výstava výrobků uživatelů Klubu v 9

Středa 21. prosince 2016 od 10.00 do 16.00 hodin
Klub v 9, Okružní 1, Žďár nad Sázavou

ČAS RADOSTI, VESELOSTI