Léto s Wellmezem

Prázdniny s Wellmezem v NZDM Wellmez ve Velkém Meziříčí

Pro všechny od 10 do 20 let
Plakátek zde

Vernisáž fotografií ve velkomeziříčské termosce

NZDM Wellmez a termoska srdečně zvou na vernisáž fotografií, které vyfotili nejen klienti z nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Wellmez.

Pátek 27. 4. 2018 od 19.00 hod.

Vedoucí Wellmezu: Děti a mládež z Velkomeziříčska objevily zázrak vyvolávané fotografie

pátek 26. ledna 2018 od 9.00 do 15.30 hod. bude možné navštívit prostory nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Wellmez na ulici Hornoměstská ve Velkém Meziříčí. Připraven je nejen Den otevřených dveří, ale i vernisáž fotografií, které si vyfotily a rovněž i vyvolaly děti z Velkého Meziříčí a okolí. Vedoucí Wellmezu Mgr. Martinou Horníčkovou, Dis. jsme požádali o představení této zajímavé akce.

Zhruba pět set návštěvníků prošlo otevřenými dveřmi žďárské Charity

U příležitosti svátku sv. Vincence z Pauly, který je zakladatelem charitního díla, pořádá Oblastní charita Žďár nad Sázavou každoročně akce určené veřejnosti. Pro tento rok se rozhodla společně otevřít dveře všech patnácti zařízení a jejich poboček. Stalo se tak v Den Charity v pondělí 25. září 2017 ve Žďáře nad Sázavou, v Bystřici nad Pernštejnem, Velkém Meziříčí, Radostíně nad Oslavou a Radešínské Svratce.  Místa, kde sídlí zařízení žďárské Charity, navštívilo zhruba 500 osob.

Den Charity 2017

V pondělí 25. září 2017 slavíme DEN CHARITY po celém okrese Žďár nad Sázavou.
Otevíráme naše dveře! Slavte společně s námi!

Uživatelé a dobrovolníci Wellmezu připravují Funny Fest

Wellmez – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež připravuje již třetí ročník multižánrového festivalu s názvem Funny Fest 2017. Akce se se uskuteční v pátek 25. 8. 2017 na náměstí ve Velkém Meziříčí od 15.00 hodin.

Vysočinu uklízeli i uživatelé a pracovníci Charity

Během měsíce dubna vyrazilo do ulic několik desítek pracovníků a uživatelů Oblastní charity Žďár nad Sázavou. Stalo se tak v jejich volném čase či při výkonu přímé práce s uživateli služby.

Rok 2016 přinesl Wellmezu nejen nárůst aktivit, ale i uživatelů

Wellmez - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, které spadá pod Oblastní charitu Žďár nad Sázavou, má za sebou rok plný událostí. Kromě poskytování sociálního poradenství ve Velkém Meziříčí i Velké Bíteši a poskytování podpory dětem a mládeži k aktivnímu řešení jejich problémů a zkvalitnění jejich života, uspořádalo nízkoprahové zařízení pro uživatele i veřejnost velký počet akcí.

I Wellmez pořádá druhý ročník putovního Funny Festu

Wellmez – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež připravuje letos již druhý ročník multižánrového festivalu. Oproti loňskému roku, který proběhl na betonovém prostranství před zázemím zařízení, se Funny Fest 2016 uskuteční v pátek 26. srpna 2016 na náměstí ve Velkém Meziříčí od 15 do 22 hod.

Wellmez připravil své uživatele na prázdniny

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Wellmez (dále jen NZDM), které funguje pod záštitou Oblastní charity Žďár nad Sázavou, poskytuje svým uživatelům ve Velkém Meziříčí péči jak přímo v klubu Wellmez, tak i v terénu.