Poděkování sboru dobrovolných hasičů Vítochov

Ve čtvrtek 5. července 2018 proběhl v rámci oslav Sv. Cyrila a Metoděje koncert skupiny Hradišťan ve Vítochově. Místní sbor dobrovolných hasičů se rozhodl dobrovolný výtěžek z koncertu ve výši 25 000 Kč věnovat službám Oblastní charity Žďár nad Sázavou.

„Chtěla bych jménem Oblastní charity Žďár nad Sázavou mnohokrát poděkovat dobrovolným hasičům z Vítochova. Velmi si daru vážíme. Jsme moc rádi, že si pro svoji podporu vybrali právě služby žďárské Charity, které v regionu poskytují široké spektrum služeb pro rodiny s dětmi, pro děti a mládež, osoby s postižením a duševním onemocněním, až po seniory, osoby nevyléčitelné nemocné či osoby v nouzi,“ sdělila Ing. Jana Zelená, ředitelka Oblastní charity Žďár nad Sázavou.

Dar ve formě zarámovaného obrazu s plakátkem Hradišťanu i vybranou částkou osobně předal starosta dobrovolných hasičů Vítochov pan Lukáš Straka na Dni otevřených dveří v bystřickém denním stacionáři Rosa.

Ještě jednou mnohokrát děkujeme!

Bc. Petra Königová, DiS., vedoucí bystřického denního stacionáře Rosa