Rock for Rosa přinesl bystřickému dennímu stacionáři 67 tisíc

V sobotu 27. dubna 2019 se v Kulturním domě v Bystřici nad Pernštejnem konal benefiční koncert Rock for Rosa. Bez nároku na honorář zde vystoupil Smyčcový orchestr N. Kyjovského společně s rockovou formací zastoupenou Ludmilou Zítkovou, Milanem Slámou, Františkem Mazánkem, Pavlem Vandírkem, Tomášem Rouskem a Martinem Pospíšilem. Hlavním organizátorem, dirigentem a průvodcem večera byla paní Lenka Macháčková.

„Celý večer měl úžasnou atmosféru. Rocková hudba propojená smyčcovým orchestrem dodávala celému sálu nezapomenutelný zážitek,“ popisuje nadšeně Bc. Petra Königová, DiS., vedoucí denního stacionáře Rosa, pro něhož byl určený výtěžek celé benefice.

Díky návštěvníkům, účastníkům, pořadatelům a všem, kteří se na akci podíleli, se podařilo vybrat částku 67 190 Kč. Tato částka bude využita na vybavení nově vznikajících stimulačních místností, které využijí především uživatelé s těžkým kombinovaným postižením.
„Chtěla bych všem organizátorům, sponzorům, účinkujícím i návštěvníkům mnohokrát poděkovat. Velmi si ochoty všech vážím. Hudební večer byl nádherný, nabitý pozitivní náladou. A vybraná částka jen umocňuje pocit vděčnosti. Opravdu velmi si vážím všech účinkujících, kteří bez nároku na mzdu předvedli tak skvělé vystoupení. Určitě to stálo mnoho sil, času i energie. Velké díky Vám všem,“ vzkazuje závěrem Petra Königová.

Tým denního stacionáře Rosa

Foto: Martin Dlouhý