Improshow pro Ponorku

Celovečerní improvizační představení, jehož základem jsou témata diváků, podpoří opět naši Ponorku - NZDM. Střídavá péče vždy polovinu z výtěžku z každého představení věnuje na dobročinné účely.
Neděle 4. 11. 2018 od 18.00 ve žďárském klubu Batyskaf

Funny Fest 2018 – odpoledne plné hudby a zábavy

Ponorka – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež připravuje již 4. ročník multižánrového festivalového odpoledne ve Žďáře nad Sázavou. Akce se letos uskuteční v pátek 7. září 2018 od 14 hod v parku na Farských humnech.

Vedoucí žďárské Ponorky: „Máme naději, že naše pomoc přišla ve správný moment ke správnému jedinci.“

S Mgr. Veronikou Brychtovou o službách a aktivitách, které už 21 let poskytuje nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Ponorka, spadající pod Oblastní  charitu Žďár nad Sázavou

Přípravy dalšího ročníku Street Artu jsou v plném proudu

Ve středu 20. června 2018 od 15.00 hodin se v parku u nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Ponorka (Nádražní 44, Žďár nad Sázavou) uskuteční již dvanáctý ročník akce Street Art. Zábavné odpoledne je určené široké veřejnosti, která se může seznámit s tzv. uměním ulice jako je graffiti, slackline či beatbox.

STREET ART s Ponorkou 2018

Tradiční ročník tzv. STREET ART s Ponorkou se uskuteční ve středu 20. června 2018 v 15.00 hod. v parku u Ponorky na Nádražní 44 ve Žďáře nad Sázavou.

Program je určený veřejnosti.

SLAVÍME 25 LET ... Lektoři Centra prevence pomáhají denně dětem a mládeži hledat cestu „do života“

Příběh Centra prevence se píše již od roku 1997, kdy vznikly první pokusy o řešení problémů mládeže, tehdy v rámci Poradny pro děti a mládež ve Žďáře nad Sázavou. Vznik Centra prevence jako samostatného zařízení se datuje až od roku 2013.

SLAVÍME 25 LET  ... Ponorka očima pana Fotbálka

Jupí! Konečně je pondělí! Mám vždycky pocit, že ten víkend je nekonečnej! Jen tu stojím, nikdo se mě ani nedotkne a práší se na mě. Ale dneska to končí! Zase mě čeká pět hodně zajímavejch dnů. Už slyším zvonek! To je vždycky signál, že se tady začne něco dít.

Žďárská Charita uklízela Vysočinu

I v letošním roce se uživatelé a pracovníci žďárské Charity opět zapojili do projektu Kraje Vysočina s názvem „Čistá Vysočina“. Ve Žďáře nad Sázavou se do úklidu zapojil Klub v 9 – centrum služeb pro podporu duševního zdraví, a to v blízkosti sídla zařízení, a nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Ponorka.

Střídavá péče - Improshow pro Ponorku

Celovečerní improvizační představení, jehož základem jsou témata diváků. Nemáme žádné role ani scénáře, improvizujeme podle vás a hrajeme to, o co si řeknete.
Neděle 22. 4. 2018 od 18.00 hod. v Batyskafu ve Žďáře nad Sázavou

Žďárská Charita zkvalitnila své služby díky finanční podpoře Tříkrálové sbírky

Výtěžek letošní Tříkrálové sbírky pomohl během roku již v mnoha projektech žďárské Charity. Mezi nejdůležitější kroky podpory patří zkvalitnění terénních služeb Oblastní charity Žďár nad Sázavou, a to nákupem automobilů pro efektivnější dostupnost Charitní ošetřovatelské služby, Charitní pečovatelské služby, Osobní asistence a Domácí hospicové péče.