Tříkrálová sbírka 2023: Rekordních 4 757 202 korun vhodili dárci třem králům do kasiček v okrese Žďár nad Sázavou.

Tři králové ve Velkém Meziříčí.

Tři králové vykoledovali rekord

Rekordních 4 757 202 korun vhodili dárci třem králům do kasiček v okrese Žďár nad Sázavou v Tříkrálové sbírce 2023. K + M + B, Kristus požehnej tomuto domu, psali tři králové na dveře v prvních patnácti dnech nového roku. „Děkujeme, že i vy jste se přispěním do Tříkrálové sbírky rozhodli napsat lepší životní příběh klientům služeb Oblastní charity Žďár nad Sázavou. Jejich vděk a úsměv ve tváři ať je vám odměnou,“ vzkázala dárcům ředitelka žďárské Charity Jana Zelená. Její poděkování dále patří všem koledníkům, asistentům, dobrovolníkům a podporovatelům Tříkrálové sbírky.

ONLINE KASIČKA

Kdo měl smůlu, že nebyl doma nebo tři krále nepotkal a chtěl by přispět, nemusí smutnit, protože koleda stále pokračuje online na www.trikralovasbirka.cz. Přispět můžete z pohodlí domova. Důležité je stanovit si pro vás optimální výši daru a uvést zacílení: Oblastní charita Žďár nad Sázavou. Štědrost dárců v Tříkrálové sbírce zlepší život nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším lidem v nouzi všude tam, kam dosáhne pomoc Oblastní charity Žďár nad Sázavou. Děkujeme.

DALŠÍ MOŽNOSTI PODPORY

Chcete pomáhat nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším lidem v nouzi přímo v okrese Žďár nad Sázavou i mimo Tříkrálovou sbírku? Staňte se dárcem Oblastní charity Žďár nad Sázavou. Můžete pomoci jednorázovým darem, pravidelným dárcovstvím nebo třeba věcným darem.

El_worship zahráli na Tříkrálovém koncertě v Novém Městě na Moravě.

Tříkrálový koncert v Novém Městě na Moravě

Koncert věnovaný všem koledníkům, asistentům, dobrovolníkům a dárcům se uskutečnil v neděli 15. ledna 2023 v kostele svaté Kunhuty v Novém Městě na Moravě. Zazněly písně chválové kapely El_worship. Fotografie z koncertu si můžete prohlédnout na facebookových stránkách Oblastní charity Žďár nad Sázavou (odkaz v titulku příspěvku).

Kontakt na koordinátorku Tříkrálové sbírky Oblastní charity Žďár nad Sázavou:
Michaela Knížková
tel.: 777 755 444
e-mail: michaela.knizkova@zdar.charita.cz
Oblastní charita Žďár nad Sázavou, Horní 22, 59101 Žďár nad Sázavou
www.trikralovasbirka.cz

Výsledky Tříkrálové sbírky 2023 v Oblastní charitě Žďár nad Sázavou

Kolik se vybralo ve vaší obci?
(klikejte: Diecéze brněnská - Oblastní charita Žďár nad Sázavou)

Rozpečetěno
Aktuální výnos 4 757 202 Kč