Ředitelka Charity poděkovala všem pracovníkům, kteří pomáhali v období epidemie
2. července 2020 Články

Ředitelka Charity poděkovala všem pracovníkům, kteří pomáhali v období epidemie

Období epidemie přineslo nejen mnoho náročných a vypjatých situací, ale také mnoho dobrých skutků a ochoty pomoci.
Během měsíce června navštívila ředitelka Ing. Jana Zelená všechna naše terénní zařízení a také ty pracovníky, kteří v nouzovém stavu byli i ochotni pomoci, i přestože byla jejich služba nařízením vlády uzavřena. Všem zaměsnancům Jana Zelená osobně poděkovala a předala jim dárky, která nám věnovaly firmy ze Žďárska a Novoměstska.

Už na začátku června úředal pan hrabě Constantin Norbert Kinský ze Zámku ve Žďáře nad Sázavou našemu vedení děkovné dopisy a rodinné BAROKNÍ PASY s prosbou, aby byly distribuovány mezi naše pracovníky v první linii jako vyslovení díků za jejich práci a odvahu během období epidemie. Věříme, že po tomto náročném období naleznou naši kolegové v prostorách Zámku či v rámci nějaké zámecké akce náležitý odpočinek. Děkujeme!

Do této aktivity se zapojila Květinka ve Žďáře nad Sázavou, i přestože paní majitelka a její kolegyně měly na závěr školního roku mnoho práce s přípravou květinových darů pro vyučující. Darované KYTIČKY zdobí kanceláře a pracovní zázemí týmů, které se v nelehké době epidemie staraly o klienty v terénu bez jakéhokoliv omezení provozu. Veliké díky!

Rovněž děkujeme i Vinotéce u Charlieho ze Žďáru nad Sázavou. Díky jejím štědrým majitelům jsme mohli lahví dobrého vína odměnit ty pracovníky, jejichž služby byly vlivem nařízení vlády uzavřeny. Tehdy naši kolegové nabídli svou pomoc tam, kde bylo v danou chvíli nejvíce třeba. 

Poslední poděkování míří do Nového Města na Moravě na Komenského náměstí  do kavárny Kafé 133. Její majitelka Martina Vacková připravovala v posledních čtrnácti dnech zdarma pro naše pracovníky z terénních služeb sladké odměny za jejich obětavou práci a velké nasazení v době epidemie. Právě zde platí: "Když děláte práci s láskou, přijde sladká odměna."  A že byla opravdu výtečná!!!

DĚKUJEME!!!

Domácí zdravotní péče


Charitní pečovatelská služba

Wellmez - NZDM

IMG_7647

Osobní asistence

Klub v 9

Domácí hospicová péče

Mgr. Lenka  Šustrová

Mgr. Lenka Šustrová

pastorační asistentka
Tel.: 777 155 389 E-mail: 7.AuRWim%mEy.Z4WHsqk8W7%WkvDRW7r