Fotbalisté SK Pernštejn Nedvědice obdarovali Rosu
23. října 2020 Články

Fotbalisté SK Pernštejn Nedvědice obdarovali Rosu

Fotbalisté SK Pernštejnem Nedvědice organizovali v sezóně 2019/2020 sbírku na podporu denního stacionáře Rosa s názvem „Góly pro Rosu“. Sportovci všech věkových kategorií přispěli každou vstřelenou brankou do veřejné sbírky částkou 50 Kč. Mladší přípravka, starší přípravka, žáci, dorost i muži „nastříleli“ mnoho branek, kterými se podařilo kasičku naplnit až do částky 21 765 Kč.  

Chtěla bych nedvědickým fotbalistům mnohokrát poděkovat. Moc si vaší pomoci a snahy nás podpořit vážíme. Naši uživatelé se celou sezonu připravovali na setkání s nedvědickými fotbalisty, připravili pro ně kroniku se zaznamenanými zápasy, berou sledování fotbalového dění v našem regionu opravdu vážně. Moc nedvědickým fandí a těší se z jejich úspěchů,“ sdělila Petra Königová, vedoucí denního stacionáře Rosa. 
Vlivem epidemiologické situace bohužel nemohlo dojít k setkání fotbalistů a uživatelů stacionáře, přesto se všichni těší na vhodnější dobu.
„Částka, která se podařila fotbalistům vybrat je nádherná. Jsme moc potěšeni, a ještě jednou mnohokrát děkujeme! Peníze budou použity na rekonstrukci koupelny, která bude sloužit uživatelům s nejtěžším typem postižení. Místnost bude přizpůsobena k celkové koupeli a pomůže nám tak zkvalitnit námi poskytované služby. Nedvědickým fotbalistům přejeme ať jim to i nadále tak výborně „kope“ a těšíme se na další spolupráci,“ vzkázala závěrem Petra Königová.

Fotografie byla pořízena na začátku října 2020.

Ing. Bc.  Petra  Königová DiS.

Ing. Bc. Petra Königová DiS.

vedoucí, sociální pracovnice
E-mail: _.GBRWag9bty.Z4WHsqk8W7%WkvDRW7r