Klub Včela nabídne v červnu zajímavý program aktivním seniorům
24. května 2021 Články

Klub Včela nabídne v červnu zajímavý program aktivním seniorům

Včela - volnočasový klub pro seniory a osoby se zdravotním postižením ráda přivítá nové aktivní seniory, kteří mají chuť trávit svůj čas smysluplně. Na měsíc červen je připraven nový program, který bude realizován za zvýšených hygienických opatření. Přijďte mezi nás protáhnout si svaly při cvičení na židlích, tréninku jemné motoriky a paměti, tvoření v dílně či si jen popovídat.

Nově nabízíme pomoc seniorům při zvládnutí základní obsluhy PC formou individuálních krátkých konzultací v prostorách Včely (např. pomoc při vyhledávání na internetu, práce v základních programech). Tuto pomoc je třeba si předem objednat u vedoucí klubu Včela.


Zajímá Vás aktuální program klubu?

PROGRAM VČELA

Naleznete jej i na facebookové stránce @vcelaby 

Do klubu hledáme i dobrovolníky,

kteří by se dle domluvy a svých schopností mohli zapojit při programu (např. pomoc v tvořivé dílně – pletení, háčkování, práce s keramickou hlínou, cvičení, dále při jednorázových aktivitách – např. hudebních, besedách). Zájemci se mohou hlásit na telefonním čísle 777 755 444 (vedoucí zařízení Mgr. Michaela Kuchtová) nebo emailem na michaela.kuchtova@zdar.charita.cz

Klub Včela