Klub Včela vítá další aktivní seniory
22. června 2021 Články

Klub Včela vítá další aktivní seniory

Od června se mohou ve Včele opět scházet senioři a lidé se zdravotním postižením při různých skupinových aktivitách. Ve chvíli, kdy došlo ke zlepšení epidemiologické situace, začali jsme ráno cvičit na židlích, trénovat jemnou motoriku, jezdit na malé výlety do okolí Bystřice nad Pernštejnem (Vítochov, Karasín, Borovinka). 

Na konci června se chystáme na návštěvu do Rosy, kde si zatancujeme společně s klienty stacionáře.  Ještě týž den odpoledne navštíví Včelu paní Irena s pejsky na canisterapii. Červnový měsíc bude zakončen tradičním opékáním párků u Domanínského rybníka. 
Ve Včele se během června také tvořilo. Velkou radost nám udělalo předání 60 kusů háčkovaných hraček určených pro miminka, která se zúčastní tradičního vítání občánků v Bystřici nad Pernštejnem. 

Nově můžete naši činnost podpořit také zakoupením výrobků z našich dílen, buď přímo v našem zařízení, nebo v Knihkupectví Měšťanka na Masarykově náměstí 60 v Bystřice nad Pernštejnem. Najdete zde výrobky z vlny (háčkované hračky), látky a hlíny. V rámci našich možností rádi vytvoříme i nějaký dárek na míru.

Do našich řad přivítáme i nové aktivní seniory. Informace k našim akcím naleznete na nástěnce u dveří Včely na ulici Hornická 643, na nástěnce v průchodu na bystřickém náměstí a na facebooku Včely @vcelaochzr

Včela