Archiv Ponorky

Aktuálně z našich zařízení
20. listopadu 2020 Články

Aktuálně z našich zařízení

Ptáte se nás, jak se nám daří... Odpovědi naleznete níže.

Děkujeme, že jste s námi. ❤️

FAIR PLAY! aneb vzděláváme mladé v důležitých oblastech života
24. srpna 2020 Články

FAIR PLAY! aneb vzděláváme mladé v důležitých oblastech života

Nízkoprahová zařízení pro děti a mládež Ponorka a Esko ve spolupráci s Městem Žďár nad Sázavou v rámci projektu Aktivně pro Žďár - MA21 připravila ojedinělou akci pro své uživatele s názvem Fair play. Během tří odpolední totiž děti zažijí mnoho zábavy, her a něco nového se naučí.

Žďárská Charita pořádá sbírku školních potřeb pro děti v nouzi
6. srpna 2020 Články

Žďárská Charita pořádá sbírku školních potřeb pro děti v nouzi

Oblastní charita Žďár nad Sázavou přichází po roce s novým nápadem na prázdninovou sbírku, která vyšla z akutní potřebnosti jejích klientů. Po úspěšném loňském Batůžkovém projektu se pracovníci Charity rozhodli oslovit veřejnost tentokrát s novou kampaní, a to se Sbírkou školních potřeb. Ty aktuálně velmi pomohou rodinám v tíživé situaci z okresu Žďár nad Sázavou.

Další rozvolňování služby Charity příliš neovlivňuje
10. června 2020 Články

Další rozvolňování služby Charity příliš neovlivňuje

V pondělí 8. června 2020 došlo k dalšímu rozvolňovaní opatření navržených vládou České republiky proti šíření koronaviru. I nadále však platí, že všichni klienti a zaměstnanci ždárské Charity používají při své činnosti roušky a desinfekci a dodržují veškerá preventivní opatření, a to nejen v ambulantních zařízeních, ale i v terénních službách přímo v domácnostech klientů.

Jak pomáhala Charita v nouzovém stavu?
21. května 2020 Oblastní charita Žďár nad Sázavou

Jak pomáhala Charita v nouzovém stavu?

Po 66 dnech skončilo v České republice vyhlášené období nouzového stavu. I přestože některé služby, především ty ambulantní, musely být omezeny v provozu, většina služeb žďárské Charity fungovala po celou dobu a poskytovala své služby i nadále těm, kteří je nepřestali potřebovat.